(Nd)QÆÇ MEHANÆZOWANOÇ ROTI W OBORONÆ (B:s)E (NmETODI^N)QÆ REKOMENDACÆÇ (B/s)E - (N~nu )QÆM(B. (N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2006)
(NzAPROPONOWAN)QÆ METODI^NÆ REKOMENDACÆÇ MA@TX NA METÆ NA OSNOWÆ POLOVENX TA WIMOG bOJOWOGO STATUTU sUHOPUTNIH WÆJSXK(B, (N^ASTINA ææ (B((NBATALXJON(B, (NROTA(B), (NWIKLASTI OSNOWNÆ POLOVENNQ ]ODO PÆDGOTOWKI Æ WEDENNQ TAKTI^NIH DÆJ MEHANÆZOWANIMI Æ TANKOWIMI ROTAMI U WZAÃMODÆÇ Z PÆDROZDÆLAMI RODÆW WÆJSXK Æ ZABEZPE^ENNQ sUHOPUTNIH WÆJSXK TA ÆN[IH WIDÆW zBROJNIH sIL uKRAÇNI(B. (Nu METODI^NIH REKOMENDACÆQH GOLOWNA UWAGA PRIDÆLQÃTXSQ PÆDGOTOWCÆ Æ WEDENN@ TAKTI^NIH DÆJ ÆZ ZASTOSUWANNQM ZWI^AJNOÇ ZBROÇ(B. (Nu TOJ VE ^AS PÆDKRESL@ÃTXSQ(B, (N]O PÆDROZDÆLI POWINNÆ BUTI GOTOWÆ USPÆ[NO DÆQTI Æ W UMOWAH ZASTOSUWANNQ PROTIWNIKOM QDERNOÇ ZBROÇ TA ÆN[IH WIDÆW ZBROÇ MASOWOGO URAVENNQ(B. (NdLQ WIKLADA^ÆW Æ STUDENTÆW KAFEDRI WÆJSXKOWOÇ PÆDGOTOWKI(B.s)E
Keywords: (Nw)QÆJSXKOWA TEHNÆKAs)E -- (NmEHAN)QÆZACÆQ U WÆJSXKOWÆJ SPRAWÆ(B.s)E