(NkONTROLXN)QÆ PEREKLADI Z PRAKTI^NOÇ GRAMATIKI NÆMECXKOÇ MOWI (B/s)E - (N~nu )QÆM(B. (N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2006)
(NpOS)QÆBNIK SKLADENO WÆDPOWÆDNO DO NAW^ALXNOÇ PROGRAMI KURSU (B"(NpRAKTI^NA GRAMATIKA NÆMECXKOÇ MOWI(B" (NDLQ MOWNIH WUZÆW(B. (NpOSÆBNIK MÆSTITX KONTROLXNÆ PEREKLADI DO WSÆH TEM KURSU(B. (NpRIZNA^ENIJ DLQ STUDENTÆW FAKULXTETÆW ÆNOZEMNIH MOW(B.s)E
Keywords: (NmOWOZNAWSTWOs -- (Nn)QÆMECXKA MOWAs)E -- (NsTIL)QÆSTIKAs)E -- (NnAW^ALXN)QÆ WIDANNQ(B.s)E; (N~ERN)QÆWECXKIJ AWTOR(B.s)E