(NoSNOWI AWTOMATIZAC)QÆÇ PROEKTUWANNQ rea (B:s)E (NkONSPEKT LEKC)QÆJ (B/s)E - (N~nu )QÆM(B. (N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2006)
(Nu LEKC)QÆQH ROZGLQNUTO RQD PITANX(B, (NPRISWQ^ENIH OSNOWAM AWTOMATIZACÆÇ PROEKTUWANNQ RADÆOELEKTRONNOÇ APARATURI(B. (NoSNOWNA UWAGA PRIDÆLQÃTXSQ TRXOM RÆWNQM AWTOMATIZOWANOGO PROEKTUWANNQ rea(B: (NSHEMOTEHNÆ^NOMU(B, (NFUNKCÆONALXNOMU TA STRUKTURNOMU(B. (NdETALXNO OPISANÆ PROBLEMI(B, (NPOW(B'(NQZANÆ Z FORMUWANNQM MATEMATI^NIH MODELEJ QK DLQ ELEMENTNOÇ BAZI SU^ASNIH RADÆOELEKTRONNIH PRISTROÇW(B, (NTAK Æ DLQ FUNKCÆONALXNIH BLOKÆW W CÆLOMU(B. (NkONSPEKT LEKCÆJ SKLADENIJ U WÆDPOWÆDNOSTÆ Z PROGRAMO@ KURSU (B"(NoSNOWI AWTOMATIZACÆÇ PROEKTUWANNQ rea(B" (NDLQ STUDENTÆW SPECÆALXNOSTÆ (B"(NrADÆOTEHNÆKA(B".s)E
Keywords: (NrAD)QÆOELEKTRONNA APARATURAs)E -- (NaWTOMATIZAC)QÆQ(B.s)E