(NpEDAGOG)QÆ^NA PRAKTIKA MAGÆSTRANTÆW EKONOMÆ^NOGO FAKULXTETU (B:s)E (NmETODI^N)QÆ WKAZÆWKI (B/s)E - (N~nu )QÆM(B. (N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2007)
(NmETODI^N)QÆ WKAZÆWKI MA@TX NA METÆ WDOSKONALITI METODIKU ORGANÆZACÆÇ TA PROWEDENNQ PEDAGOGÆ^NOÇ PRAKTIKI Æ STOSU@TXSQ PITANX OFORMLENNQ(B, (NUMOW PODANNQ TA ZAHISTU ZWÆTÆW(B, (N]O WIKONU@TXSQ STUDENTAMI(B-(NMAGÆSTRANTAMI(B.s)E
Keywords: (NwI]A OSW)QÆTAs)E -- (NpEDAGOG)QÆ^NA PRAKTIKA(B.s)E