(NzOOLOG)QÆQ HREBETNIH (B:s)E (NrOBO^IJ ZO[IT DLQ LABORATORNIH ROB)QÆT Z (B"(NzOOLOGÆÇ(B"..,s)E , (N~ASTINA (B2 /s - (N~nu )QÆM(B. (N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2007)
(NcE DRUGA ^ASTINA ZO[ITA DLQ LABORATORNIH ROB)QÆT PO ZOOLOGÆÇ(B. (NdO KOVNOÇ Z (B15 (NTEM PODANÆ MAL@NKI(B, (NKORISTU@^ISX QKIMI SLÆD WKAZATI NAZWI OKREMIH ORGANÆW Æ ^ASTIN TÆLA RÆZNOMANÆTNIH VIWIH ORGANÆZMÆW(B. (NkRÆM TOGO(B, (NZO[IT WMÆ]UÃ PORÆWNQLXNÆ TABLICÆ(B, (NQKÆ NEOBHÆDNO ZAPOWNITI(B, (NZMÆSTOWNO(B-(NDÆQLXNÆSNU STRUKTURU MODULÆW NAW^ALXNOÇ DISCIPLÆNI(B. (Na TAKOV KRITERÆÇ OCÆNKI NAW^ALXNIH DOSQGNENX STUDENTÆW(B, (NSPISOK REKOMENDOWANOÇ LÆTERATURI TO]O(B.s)E
Keywords: (NzOOLOG)QÆQs)E -- (NhREBETN)QÆ(B.s)E