(NrEKREAC)QÆJNE LÆSÆWNICTWO (B:s)E (NnAW^ALXNO(B-(NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NrE[ET@K(B, (No(B.(Nw(B.s; (N~nu )QÆM(B. (N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2006)
(Nu KNIZ)QÆ WIKLADENO OSNOWI SPECKURSU (B"(NrEKREACÆJNE LÆSÆWNICTWO(B". (NpOSÆBNIK MÆSTITX TEORETI^NÆ POLOVENNQ PRO WIKORISTANNQ LÆSOWIH RESURSÆW U POTREBAH REKREACÆÇ Æ DAÃ METODI^NÆ ROZROBKI DLQ PROWEDENNQ PRAKTI^NIH ZANQTX Z CÆÃÇ DISCIPLÆNI(B. (NtUT WIKORISTANÆ SPECÆALXNÆ POLOVENNQ GEOBOTANÆKI(B, (NLÆSÆWNICTWA(B, (NREKREACÆJNOGO TURIZMU TA EKOLOGÆÇ(B, (NQKÆ MA@TX ZNA^ENNQ PRI WIW^ENNÆ REKREACÆJNOGO LÆSÆWNICTWA(B, (NA TAKOV OBGRUNTOWANÆ SPECÆALXNÆ ASPEKTI REKREACÆJNOGO LÆSOKORISTUWANNQ(B. (NcE DAÃ UQWLENNQ PRO SISTEMU KÆLXKÆSNIH TA QKÆSNIH POKAZNIKÆW REKREACÆÇ DLQ WIZNA^ENNQ SOCÆALXNIH Æ EKONOMÆ^NIH CÆNNOSTEJ LÆSOWIH LAND[AFTÆW(B. (NdLQ STUDENTÆW(B-(NEKOLOGÆW(B, (NA TAKOV ÆN[IH BÆOLOGÆ^NIH Æ GEOGRAFÆ^NIH SPECÆALXNOSTEJ WUZÆW(B.s)E
Keywords: (Nl)QÆSÆWNICTWO(B.s)E