(Nf)QÆZIKA QDRA Æ ELEMENTARNIH ^ASTINOK (B:s)E (NzADA^)QÆ TA METODIKA ÇH ROZW(B'(NQZUWANNQ (B/s)E - (N~nu )QÆM(B. (N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2007)
(NmETODI^NIJ POS)QÆBNIK WÆDPOWÆDAÃ PROGRAMÆ KURSU QDERNOÇ FÆZIKI DLQ UNÆWERSITETÆW Æ MÆSTITX ZADA^Æ(B, (NPRIKLADI ROZW(B'(NQZUWANNQ TIPOWIH ZADA^(B, (NOSNOWNÆ TEORETI^NÆ WÆDOMOSTÆ TA DOWÆDKOWIJ MATERÆAL Z RÆZNIH ROZDÆLÆW FÆZIKI QDRA Æ ELEMENTARNIH ^ASTINOK(B. (NdLQ STUDENTÆW FÆZI^NIH SPECÆALXNOSTEJ UNÆWERSITETÆW(B.s)E
Keywords: (Nf)QÆZIKAs)E -- (NqDERNA F)QÆZIKA(B.s)E