(NnAP)QÆWMAGNÆTNÆ NAPÆWPROWÆDNIKI (B- (NMATERÆALI DLQ SPÆNTRONÆKI (B:s)E (NnAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NmAR(B'(NQN^UK(B, (Np(B.(Nd(B.s; (N~nu )QÆM(B. (N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2006)
(Nu POS)QÆBNIKU WIKLADENÆ MAGNÆTNÆ Æ GALXWANOMAGNÆTNÆ WLASTIWOSTÆ NAPÆWMAGNÆTNIH NAPÆWPROWÆDNIKOWIH MARGANCEWMÆSNIH TWERDIH ROZ^INÆW NA OSNOWÆ a ææ w (BVæ. (NdLQ STUDENTÆW FÆZI^NIH FAKULXTETÆW wnz(B.s)E
Keywords: (NnAP)QÆWPROWÆDNIKOWÆ MATERÆALI(B.s)E